Praktijk in Purmerend

Fysiotherapie praktijk in Landsmeer

Contact

De praktijk in Landsmeer is goed te bereiken zowel met de auto (gratis parkeren) als met het OV.

Heb je vragen, neem dan gerust even contact op. Als ik aan het behandelen ben neem ik de telefoon niet op maar als je inspreekt dan bel ik je terug.

1 + 4 =

Tarieven

Behandelingen

Consult€ 77,-
Massage€ 60,-

Workshop’s

Triggerpoint€ 75,-3 uur

Over Hanneke:

Al jaren ben ik bijzonder geïnteresseerd in pijnklachten en disfuncties van het bewegingsapparaat. Chronische klachten, SOLK en psychosociale factoren vind ik erg boeiend, want lichaam, geest en omgeving beïnvloeden elkaar constant. Zelfhulpmethoden en bewustwordings-oefeningen zijn belangrijk aspecten die bijdragen aan het vrij worden maar vooral het vrij blijven van klachten. Ze helpen bij het herstel en hebben tot doel je bewust te maken van je lichamelijke gedrag.

Met mijn achtergrond als Psychomotorisch – en Triggerpoint Therapeut, behandel en bekijk ik de klacht dus vanuit een breed spectrum.

Mijn ervaring als docent en als eigenaar van de Opleiding Triggerpointcoach en van de From Pain to Power Academy geven mij kennis en inzicht waardoor ik goed uit kan leggen wat er aan de hand is. Begrip is de eerste aanzet naar het maken van de veranderingen die nodig zijn voor je herstel.

Zelf heb ik, lang geleden, 7 jaar ernstige chronische pijn gehad. De verschrikkingen uit die periode staan me nog helder voor de geest en dit gun ik niemand. Achteraf vraagt ik me af waarom het zo lang heeft moeten duren. “Als ik toen geweten had, wat ik nu weet ….. ”

Plan hier direct een afspraak in:

De praktijk is gevestigd in Bussum.

Reserveer hier

TriggerTouch

De IJsfabriek
Vaartweg 92
1401 RD  BUSSUM

Tel: 06-47578566
E-mail: welkom(AT)triggertouch.nl

KvK: 34324660
BTW-ID: NL 001922328B41