Massage

Massage

Therapeutisch: Een korte massage kan ook deel uitmaken van de behandeling om spieren en bindweefsel los te maken de doorbloeding te bevorderen. Door de betere doorbloeding kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd waardoor voedingsstoffen weer op de juiste plaats terechtkomen waar ze hun werk kunnen doen. Tevens kun je ervaren hoe het voelt als de aangedane plek even kan ontspannen en geen pijn doet. Als een beweging passief geen pijn doet kan ik je een aantal bewegingen voordoen zodat je dit zelf thuis ook kunt doen. Hierdoor neemt de Range of Motion (ROM), je bewegelijkheid toe. Dit is de start van het herstel.

Stress is een andere factor waarbij een ontspannende massage therapeutisch ingezet kan worden. De combinatie van massage met ademhalingsoefeningen en suggestieve ontspanningstechnieken leidt tot adrenaline en cortisol release, een vermindering van het stresshormoon. Na de behandeling krijgt je natuurlijk tips mee naar huis hoe je zelf kunt oefenen.

Ontspanning: Een ontspanningsmassage is een weldaad voor het hele lichaam en bevordert de doorbloeding van spieren, pezen en huid. Geeft rek in bindweefsel en gewrichten. Ontspant en stimuleert gelijker tijd. Brengt het zenuwstelsel tot rust en activeert de lymfe. Tijdens de massage wordt een natuurlijke olie direct op de huid aangebracht. Rustgevende en trage strijkingen brengen een gevoel van weldaad en ontspanning met zich mee.

Toch worden de spieren en pezen niet vergeten. Door de betere doorbloeding kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd waardoor voedingsstoffen weer op de juiste plaats terechtkomen waar ze hun werk kunnen doen. De combinatie van rustige strijkingen en spiergerichte massage brengt een goede ademhaling op gang en je weet weer hoe het voelt om te ont-spannen.

Boek uw afspraak online

U krijgt een bevestiging per mail toegestuurd, maar u kunt natuurlijk ook even bellen voor een afspraak, 06-47578566

Reserveer hier

Tel: 06-47578566
E-mail: welkom(AT)triggertouch.nl

Massage

workshops

Ontspanningsmassage met olie helpt de geest en het lichaam weer tot rust te komen. Vaak boeken mensen een massage als er al klachten zijn. Terwijl ik het als een APK voor je lichaam zie. Door de massage wordt je je weer bewust hoe je lichaam aanvoelt en waar eventuele stijfheid of pijnplekken zitten.

massage

Therapeutische massages vormen een onderdeel van een totaal behandelplan. Het helpt je lichaam om de klachten op te lossen eventueel in combinatie met taping.

massage

Triggerpoints (onder)zoeken en behandelen is ook een onderdeel van het totale behandelplan en gaat altijd uit van de klacht en of de uitstralende sensatie die gevoeld wordt. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak.

Heeft u een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Contact